In onze tandartspraktijk streven we naar de hoogste kwaliteit van zorg en streven we ernaar om aan de behoeften en verwachtingen van onze patiënten te voldoen. Door de samenwerking tussen verschillende disciplines, te werken met nieuwste apparatuur, bij- en nascholing van mondzorgprofessionals en persoonlijke aandacht willen wij continue verbeteren. Wij nemen patiënttevredenheid zeer serieus en vragen daarom ook graag naar uw mening om de kwaliteit en services te waarborgen.

Professioneel team

Ons team bestaat uit hoogopgeleide en ervaren mondzorgprofessionals. We blijven voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de tandheelkunde door middel van voortgezette educatie en bijscholing. We streven ernaar om deskundige zorg te bieden met behulp van geavanceerde technieken en materialen.

State-of-the-art faciliteiten

Onze tandartspraktijk is uitgerust met geavanceerde apparatuur en technologieën die ons in staat stellen om nauwkeurige diagnoses te stellen en hoogwaardige behandelingen uit te voeren. We maken gebruik van digitale röntgenapparatuur, digitale scans, intra-orale camera’s en geavanceerde sterilisatieprotocollen om een veilige en efficiënte omgeving te garanderen.

Persoonlijke aandacht

We geloven in persoonlijke aandacht en zorg voor elke patiënt. We luisteren naar uw zorgen, doelen en verwachtingen, en stellen een behandelplan op maat op dat aan uw specifieke behoeften voldoet. We moedigen open communicatie aan en beantwoorden graag al uw vragen om ervoor te zorgen dat u volledig geïnformeerd bent over uw behandeling.

Hygiëne en sterilisatie

We hechten de hoogste waarde aan hygiëne en sterilisatie in onze praktijk. We volgen strikte protocollen en richtlijnen volgens de KNMT richtlijn Infectiepreventie om ervoor te zorgen dat al onze instrumenten en apparatuur grondig worden gereinigd en gesteriliseerd. Alle werknemers worden op deze en andere richtlijnen getraind. U kunt erop vertrouwen dat we een schone en veilige omgeving bieden voor uw tandheelkundige zorg.  

Patiënttevredenheid

We streven naar de beste ervaring en tevredenheid van onze patiënten. We nemen je feedback en suggesties serieus en streven ernaar om jouw tandheelkundige zorgervaring zo comfortabel en aangenaam mogelijk te maken. Onze praktijk maakt gebruik van de software van “KlantenVertellen”, een door het Kwaliteitsregister Tandartsen geaccrediteerd hulpmiddel, dat u vanuit onze praktijksoftware om uw ervaringen vraagt. Natuurlijk zal dit niet na ieder bezoek aan de praktijk zijn én heeft u altijd de mogelijkheid om met één druk op de knop aan te geven dat u niet meer benaderd wil worden. Toch hopen we dat u ons wil helpen met het steeds verder verbeteren van de praktijk en af toe uw input zou willen geven.

Continu verbeteren

We zijn toegewijd aan continue verbetering en streven ernaar om onze kwaliteit van zorg voortdurend te verbeteren. We evalueren regelmatig onze processen, protocollen/richtlijnen en technieken om ervoor te zorgen dat we up-to-date blijven en de best mogelijke zorg bieden.

Ons doel is om u de hoogste kwaliteit tandheelkundige zorg te bieden in een comfortabele en professionele omgeving. We verwelkomen u graag in onze tandartspraktijk en kijken ernaar uit om voor uw mondgezondheid te zorgen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft of een afspraak wilt maken.

KlantenVertellen

Onze praktijk hecht veel waarde aan uw mening. Daarom maken wij gebruik van KlantenVertellen, een door het Kwaliteitsregister Tandartsen geaccrediteerd hulpmiddel, dat u vanuit onze praktijksoftware om uw ervaringen vraagt. Natuurlijk zal dit niet na ieder bezoek aan de praktijk zijn en heeft u altijd de mogelijkheid om met een druk op de knop aan te geven dat u niet meer benaderd wil worden. Toch hopen we dat u ons wil helpen met het steeds verder verbeteren van de praktijk en af toe uw input zou willen geven.