Spoed en pijnklachten

Heb je pijnklachten? Wacht niet tot de volgende afspraak maar neem direct contact met ons op zodat wij je zo spoedig mogelijk kunnen helpen.
Telefoonnummer voor spoed en pijnklachten tijdens praktijkuren: 033 – 74 10 100.

Spoed en pijnklachten buiten praktijkuren:

De spoeddienst buiten praktijkuren is UITSLUITEND en alleen bedoeld voor ongevallen, nabloedingen en ernstige pijnklachten, die niet kunnen wachten tot uw eigen tandarts weer bereikbaar is: 0900-8602..

Indien het noodzakelijk is gebruik te maken van deze dienst, wil je dan rekening houden met pin betaling en wil je een geldig legitimatiebewijs meenemen?

Van maandag t/m donderdag van 8.00-19.00 uur en vrijdagochtend van 8.00-14.00 uur zal de dienst in Amersfoort en omstreken verzorgd worden. De centrale doktersdienst zal u doorverwijzen naar de dienstdoende tandarts.
Van maandag t/m donderdag vanaf 19.00 uur kan je voor de spoedgevallen dienst terecht in het Antonius ziekenhuis in Utrecht.

Voor de spoedgevallen dienst van vrijdagmiddag 14.00 uur tot maandagochtend 8.00 uur zal de centrale doktersdienst je doorverwijzen naar het Meander Medisch Centrum in Amersfoort.
Voor alle nationale feestdagen inclusief de vrijdag na Hemelvaart kan je ook terecht in het Meander Medisch Centrum.

LET OP: ten alle tijden neem je eerst contact op met de Spoeddienst.